DPO On Demand

Minutka za varnost in zasebnost

Želite redno obveščati svoje zaposlene o možnih zlorabah in napakah na področju varnosti in zasebnosti, pa vam vedno primanjkuje časa?

Ker smo strokovnjaki na tem področju in vam želimo prihraniti čas, ki ga lahko posvetite drugim pomembnim opravilom, vam v SGB varnostno svetovanje d.o.o. in Info hiši d.o.o. ponujamo storitev priprave rednega novičnika – informatorja, ki ga boste lahko posredovali vsem zaposlenim.

Za vas bomo redno spremljali dogajanje na področju kibernetske varnosti, varovanja informacij in zasebnosti ter pripravljali novičnik MINUTKA za varnost in zasebnost, ki ga boste posredovali v branje svojim zaposlenim. Vsebina novičnika je prilagojena za vse zaposlene – to pomeni, da je razumljiva tudi tistim, ki niso ravno strokovnjaki s področja zasebnosti, varovanja informacij ali kibernetske varnosti.

Novičnik vam bomo v obliki HTML in PDF poslali dvakrat mesečno na dogovorjeni elektronski naslov, tako, da ga boste lahko enostavno posredovali svojim zaposlenim ali natisnili in obesili na oglasno desko.

Cena za pripravo novičnika (2x mesečno) je naravnana na velikost organizacije.

velikost organizacije cena (mesečno)
do 10 zaposlenih 10 EUR
11-50 zaposlenih 50 EUR
51-250 zaposlenih 80 EUR
več kot 250 zaposlenih 120 EURZa dodatne informacije in naročila smo vam na voljo na +386 1 23 55 036 ali info@info-hisa.si

Nekatere izvode MINUTK si lahko ogledate na našem Portalu GDPR GURU

Naročilnica za Minutke je dostopna tukaj.