DPO On Demand

Kdo smo in kaj znamo

Klemen Kraigher Mišič
Klemen je direktor Info hiše in nekdanji dolgoletni državni nadzornik za varstvo osebnih podatkov. Med delom pri Informacijskem pooblaščencu se je loteval najtežjih primerov, kot ekspert EU sodeloval na twinning projektih, bil avtor strokovnih člankov ter predavatelj v Sloveniji in tujini.
Tina Kraigher Mišič
Tina je strokovna direktorica Info hiše. Pred tem je bila svetovalka za področje dostopa do informacij javnega značaja pri Informacijskem pooblaščencu. 10 let se ukvarja tudi z varstvom osebnih podatkov in civilnim pravom.
Tina Novak, SVOP/DK
Tina je vodja DPO kluba in skrbi tudi za organizacijo izobraževanj za pridobitev naziva Strokovnjak za varstvo osebnih podatkov/Pooblaščena oseba za varstvo osebnih podatkov. Ima pridobljen naziv dodatne kvalifikacije Strokovnjak za varstvo osebnih podatkov.

Prosimo, izpolnite obrazec

Vaše osebne podatke bo na podlagi osebne privolitve uporabila Info hiša d.o.o., Likozarjeva 14, 1000 Ljubljana (pooblaščena oseba za varstvo podatkov: info@info-hisa.si) za namen odgovora na vaše vprašanje oz. poizvedbo. Vaše osebne podatke bomo hranili do zaključka naše komunikacije, nato pa jih bomo izbrisali. Če se boste odločili za kasnejše sodelovanje z nami, bomo uporabili drugo ustrezno pravno podlago (kot je npr. izvajanje pogodbe, o čemer vas bomo kasneje tudi posebej obvestili). Vaše osebne podatke bo lahko obdeloval tudi naš obdelovalec, pri katerem spletna stran gostuje in s katerim ima Info hiša podpisano pogodbo o obdelavi osebnih podatkov. Svojo privolitev lahko prekličete kadarkoli že med samo komunikacijo, ne da bi takšna privolitev vplivala na zakonitost obdelave do njenega preklica. Glede obdelave osebnih podatkov imate pravico dostopa do osebnih podatkov, pravico do popravka, izbrisa in do omejitve obdelave ter pravico do prenosljivosti osebnih podatkov. Če menite, da vam vaših pravic ne bomo ustrezno izvrševali, se lahko pritožite Informacijskemu pooblaščencu RS (ip-rs.si).

Stopite v stik z nami

Kaj počnemo?

Info hiša je specializirana za področje varstva osebnih podatkov. V naši ekipi so pravnice in IT strokovnjaki, ki vam lahko pomagajo pri reševanju zapletov na področju zavarovanja (data security) in varstva osebnih podatkov (data protection). Naše znanje se razteza tudi na odlično poznavanje nove evropske Splošne uredbe o varstvu osebnih podatkov.


INFO HIŠA, svetovanje in izobraževanje, d.o.o.

Tehnološki park Ljubljana, stavba B
1000 Ljubljana


DŠ: SI47742640
Matična št.: 7235348000
Direktor: Klemen Kraigher Mišič

+386 1 23 55 036
info@info-hisa.si