DPO On Demand

Naš tim

Kdo smo in kaj znamo
Klemen Kraigher Mišič
Klemen je direktor Info hiše in nekdanji dolgoletni državni nadzornik za varstvo osebnih podatkov. Med delom pri Informacijskem pooblaščencu se je loteval najtežjih primerov, kot ekspert EU sodeloval na twinning projektih, bil avtor strokovnih člankov ter predavatelj v Sloveniji in tujini.
Tina Kraigher Mišič
Tina je strokovna direktorica Info hiše. Pred tem je bila svetovalka za področje dostopa do informacij javnega značaja pri Informacijskem pooblaščencu. 10 let se ukvarja tudi z varstvom osebnih podatkov in civilnim pravom.
Tanja Pirc, SVOP/DK
Tanja v Info hiši opravlja delo direktorice marketinga. V marketingu ima več kot 15 let izkušenj. Znanje si je pridobila z vodenjem projektov v Mercatorju in kot vodja marketinga v Semenarni, Planetu GV in Šampionki. Ima pridobljen naziv dodatne kvalifikacije Strokovnjak za varstvo osebnih podatkov.
Tina Novak, SVOP/DK
Tina je vodja DPO kluba in skrbi tudi za organizacijo izobraževanj za pridobitev naziva Strokovnjak za varstvo osebnih podatkov/Pooblaščena oseba za varstvo osebnih podatkov. Ima pridobljen naziv dodatne kvalifikacije Strokovnjak za varstvo osebnih podatkov.